Meille kesätöihin

Etsimme aidosti välittävään joukkoomme eri pituisiin kesätyösuhteisiin lähihoitajia, sairaanhoitajia, hoiva-avustajia, tukipalvelutyöntekijöitä sekä kokkia ja siistijää Vantaalle Havukosken tiimeihin. Tämän lisäksi tarjoamme kesätyömahdollisuuksia myös Valkeakosken puolella Wäinämöisellä. Wäinämöisen tiimeihin voit hakea lähihoitajan, sairaanhoitajan, hoiva-avustajan tai tukipalvelutyöntekijän tehtäviin.

Voit hakeutua Marjatta-Säätiölle Vantaalle useampaan yksikköön Onni- ja Taimikotiin tai mielenterveystyön asiantuntijoiden keskuuteen mielenterveyteen painottuviin tiimeihin Havukotiin, Mäntykotiin tai Villakotiin. Valkeakoskelle voit hakea Wäinämöisen tiimeihin Ahtiin, Ainoon, Kokkoon tai Ilmattareen. Kokin ja siistijän avoin tehtävä löytyy Ateria- ja palvelutoimintojen tiimistä Vantaalta.


Erityisen merkityksellistä työssämme on kohtaaminen, läsnäolo ja kuunteleminen.
Jos tykkäät vanhuksista, haluat olla toisen henkilön apuna ja tukena sekä pidät mielelläsi erilaisia aktiviteettia tuovia tuokioita yhdessä työkavereiden kanssa, sovit suurella todennäköisyydellä joukkoomme! Voit hakea lomakkeen kautta halutessasi myös vakituisiin työsuhteisiin.

Pääset täyttämään hakemuksesi alla. Voit olla hakemuksen täyttämisen sijaan yhteydessä myös suoraan tiimin esihenkilöön:


Täytä alla oleva lomake ja kerro meille itsestäsi 31.3.2023 mennessä. Me odotamme hakemustasi ja palaamme suunnallesi pian!