Vapaaehtoistoiminta

Vapaaehtoistoimintamme on monipuolista ja jokainen voi valita minkälaista vapaaehtoistoimintaa haluaa tehdä. Pidämme huolta vapaaehtoisistamme yhteisten tapaamisten ja koulutusten avulla. Vapaaehtoinen tekee sen verran, mihin oma elämäntilanne antaa aikaa. Se voi olla kerran viikossa tai kerran vuodessa.

kampin retki

Käymme retkillä, verkostoidumme sekä tutustumme samalla muiden vapaaehtoisten toimintaan. Tässä osa meistä on tutustumassa Kampin palvelukeskuksen toimintaan keväällä 2019.

Meillä on jo valmiita toimivia ryhmiä, joihin olet aina tervetullut mukaan tutustumaan. Esimerkkeinä keskiviikon ulkoiluporukka, joka vie asukkaita ulos, torstain uutistenluku ryhmä tai perjantain avoin Porinapirtti-olohuone toiminta vapaaehtoisvoimin.

Tämän lisäksi on yksittäisiä vapaaehtoisystäviä asukkaille, saatteluapulaisia ja tapahtumissa avustavia vapaaehtoisia. Toisille vapaaehtoisille sopii paremmin yhdessäolo oman ystävän kanssa, osa viihtyy isomassa porukassa.

Avoimissa mielenterveysyhteisöissä Havu- ja Myyrasteissa on myös tarvetta vapaaehtoisille ja rinnallakulkijoille.

Liikuntakaveria ja vertaisohjaajia kaivataan sekä ryhmätoimintaan että kävelylenkeille avuksi.

Meillä on myös avattu ovet monikulttuuriselle toiminnalle. Tervetuloa tuomaan oman kulttuurisi tapoja tutuksi meille ja muille, niin me opastamme Sinua tutustumaan suomalaiseen kulttuuriin.

Olemme hyvin avoimia uusille ideoille ja ajatuksille. Tässä on vain osa siitä, mitä vapaaehtoistoimintamme on. Tuo mukanasi omat ideasi ja ota meihin yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää.
kirsi.haverinen(at)marjattasaatio.fi       p. 050 302 9073
jenna.tiilikainen(at)marjattasaatio.fi        p. 050 475 0021

porina_mainos_Paula