Hellurei ja helteiset tunteet! :)

Kirjoitellaanpa taas Marjatta-Säätiön kuulumisia….Tapahtumarikasta on arkemme tämä ja se on mahtavaa!

Henkilökunta teki opintomatkan Tanskaan. Siellä saimme vierailla monessa paikassa ja onneksi jäi myös aikaa tutustua Kööpenhaminaan ja sen monipuoliseen tarjontaan.

Tutustumiskohteita olivat mm: Hyvinvointi- ja terveysmessut, musiikkipainotteinen palvelutalo ja Odensessa kävimme tutustumassa Diveen eli Tanskan vapaaehtoistyön instituuttiin. Matka oli kaikin puolin antoisa ja paljon jäi ” mietintämyssyyn” ajatuksia…

 

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

 

Joka vuotinen ulkoilutapahtuma alueen järjestöjen kanssa yhdessä oli tällä viikolla keskiviikkona. Tapahtuma oli onnistunut ja ohjelma monipuolinen. Viihde puolesta vastasivat : Riesa-Pelle, Havukosken eläkeläiset tanssiesityksellään ja Jore Marjaranta. Tässä kohtaa täytyy mainita, että Joren suosio on tällä kylällä ja meillä säätiöllä noussut huippuunsa. Jore ohjaa meillä jogaa ja on viihdyttänyt tapahtumissa jo usen vuoden ajan. Kiitos hänelle!

Tilaisuuden avauspuheen piti Rekolan Raikkaan puheenjohtaja Sirkka-Liisa Kähärä (Siku). Liikuntapisteissä sai osallistua keppijumppaan, kokeilla pelipisteessä erilaisia pelejä, Joren Asahiin ja istumatansseihin. Ja tietty kahvia ja pullaa oli tarjolla Havunneulassa koko tapahtuman ajan.

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Meillä täällä Havukoskella on kaunis ja rehevä luonto ympärillä. Niinpä meillä on hyvä mahdollisuus tehdä metsä- ja luontoretkiä. Tässä Havukodin väkeä retkeilemässä…

Havukoti retkellä

 

Ulkoilua paljon, jäätelön syöntiä päivittäin ja mukavaa viikko-ohjelmaa, siitä on säätiön hyvä arki tehty! 🙂

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.